O nama

Pre nekoliko godina, tačnije 2011.-te godine, nastala je Detektivsko Bezbednosna Agencija DBA. Nju je činila grupa privatnih detektiva koja je došla iz drugih agencija a koja se okupila oko ideje da se napravi nešto novo. Vođa ove iskusne grupe detektiva bio je Stevan Đokić koji je došao iz detektivske agencije Professional Security gde je bio direktor skoro devet godina. Detektivsko Bezbednosna Agencija DBA je ubrzo postala jedna od vodećih detektivskih agencija. Od 2017-te godine, kada na snagu stupa Zakon o detektivskoj delatnosti, ova ekipa iskusnih detektiva odlučuje da se ne licencira jer taj isti Zakon nije naklonjen radu privatnih detektiva. Naprotiv, on je tako napravljen da u mnogome ograničava rad detektiva. Zakon je donešen bez konsultacije sa strukom i to je veliki problem.

Obzirom da Zakon o detektivskoj delatnosti precizno navodi šta privatni detektiv „sme da radi“, veći deo usluga koje su nudile detektivske agencije nisu svrstane u to. Da bi zadržali mogućnost da rade ono što najbolje znaju, ljudi iz Detektivsko Bezbednosne Agencije DBA, promenili su šifru delatnosti i postali Agencija za davanje saveta u vezi sa bezbednošću i na taj način legalno i legitimno pružaju sve one usluge koje nisu navedene u Zakonu o detektivskoj delatnosti.

Nekada Detektivsko Bezbednosna Agencija DBA, danas Kontra-Informativna Agencija DBA, i dalje ima iskusno ljudstvo koje može da Vam pomogne oko svakog problema.

Kontra-Informativna Agencija D. B. A. u svom

sastavu ima iskusne ljude koji iza sebe imaju više međunarodnih

priznanja. Mnogi su bivši radnici policije i vojske i

svoje znanje ne koriste samo u okviru rada Agencije

već svoje iskustvo nesebično dele i sa onima koji žele da postanu

privatni detektivi, agenti obezbeđenja ili telohranitelji.

Takođe, sastav Kontra-Informativne Agencije D.B.A. čine i iskusni

saradnici koji su prošli razne obuke u zemlji i inostranstvu. U našem timu

nalaze se i iskusni psiholozi, koji često pomažu klijentima da prebrode

teške trenutke. Veoma smo ponosni i na advokate koji su deo našeg tima i

koji uspešno zastupaju naše klijente.